«Η φετινή σχολική χρονιά ήταν ότι ονειρευόμασταν για το μικρό μας γκρινιαράκι. Με την αγάπη σας, την επιμονή σας, την υπομονή σας, την στήριξή σας μεγαλώσατε και δώσατε μέσα σε ένα χρόνο στη Νεφέλη μας σημαντικές βάσεις για να αντεπεξέλθει και να συνειδητοποιήσει ότι κανένα σχολείο δεν θα είναι όπως οι Μικροφυίες.

Οι Μικροφυίες είναι μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά για κάθε παιδάκι! Δεν υπάρχουν διακρίσεις  και εξαιρέσεις. Το έργο σας είναι τεράστιο. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τα συναισθήματα που νιώσαμε μαζί σας φέτος.  Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για ό, τι κάνατε πρώτον για το παιδάκι μας και μετά για εμάς. Χτίσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης! Αξιολόγηση γίνεται συνήθως σε κάτι που θέλει βελτίωση. Οι Μικροφυίες αγγίζουν την τελειότητα!

Συνεχίστε τόσο δυναμικά όσο ξεκινήσατε. Έχετε ακόμα πολλά να προσφέρετε στα παιδιά. Όποιο παιδάκι μεγαλώσει στην αγκαλιά σας θα’ ναι  τυχερό και κάθε μέρα χαρούμενο όπως η Νεφέλη μας. Ευχαριστώ για το ταξίδι μας δασκάλα μου! Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό και ακόμα πιο πέρα! Υ.Γ. Του χρόνου πάλι μαζί. Χωρίς κλάματα το πρωί. Αν όμως κλαίω θα’ ναι γιατί θέλω μια αγκαλιά»

Leave Your Reply