«Χώρος: Εξαιρετικά καθαρός, ασφαλής και σχεδιασμένος προσεκτικά, χαρούμενα χρώματα με περιφραγμένη αυλή που δίνει την  δυνατότητα απασχόλησης των παιδιών τις ηλιόλουστες μέρες. Απίστευτη αλλαγή στο χώρο από τη πρώτη μέρα ως σήμερα.

Παιδαγωγοί: με απόλυτη ηρεμία, όρεξη για δημιουργία, εκφράζει καθημερινά την αγάπη της για ό ,τι  προσφέρει . Ακούραστη με ιδέες που δεν ‘’στερεύουν’’ ποτέ.. Κάθε μέρα και μια νέα εμπειρία. Ιδιαίτερη βάση δίνεται στον τρόπο έκφρασης και απελευθέρωσης του παιδιού, στον τρόπο διαχείρισης προβλημάτων με συνομηλίκους αλλά και στο να μετατραπούν με το χρόνο σε αυτόνομα ανθρωπάκια . Εξαιρετική συνεργασία με τους γονείς και διαθέσιμη πάντα με συμβουλευτικό χαρακτήρα σε οτιδήποτε προβληματίζει και απασχολεί ως προς τη συμπεριφορά τους.

Παιδικά πάρτυ: Άριστη συνεργασία, φοβερό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο πάντα στις επιθυμίες του παιδιού, σπιτικό φαγητό, παιδιά απασχολημένα δημιουργικά και ευχάριστα, άριστες εντυπώσεις, χαρούμενα παιδιά, ευχαριστημένοι γονείς.

Απογευματινά εργαστήρια: Φοβερές ιδέες, ξετρελαμένα παιδιά, πλούσια θέματα απασχόλησης, χαρούμενα και τα απογεύματα!

Κι αν το χρόνο γύριζα πίσω, δεν θα άλλαζα καμία μέρα, κανένα απόγευμα, καμία δασκάλα… η καλύτερή μου επιλογή ήταν εδώ! »

Leave Your Reply