Αγαπητή μας κυρία Αγγελική η εμπειρία μας από εσάς είναι η εξής: Η πρώτη μέρα μας στο σχολείο είναι ότι δεν είχαμε αποχωριστεί ούτε μια μέρα με την κόρη μου ,αυτό ήταν δύσκολο και για μένα και για εκείνη.

Σου την εμπιστεύτηκα γιατί ήξερα ότι θα την φροντίσεις σαν δεύτερη μαμά της , όπως και έγινε. Μέρα με την μέρα η Νανσούλα γινόταν όλο και καλύτερη στην ομιλία της, στην συμπεριφορά της, στις ανάγκες της καθημερινότητας ενός παιδιού. Όταν ερχόμασταν να την πάρουμε ή εγώ ή ο μπαμπάς της δεν ήθελε να φεύγει κι από αυτό καταλαβαίναμε πολλά. Είναι ένας χώρος που έχει αγαπήσει. Έγινε πιο κοινωνική και με τα παιδιά και με τους συνοδούς των παιδιών, που όταν άκουγα σχόλια από τους ίδιους, με κάνανε πολύ περήφανη για το παιδί μου και αυτό οφείλεται σε εσάς και στο περιβάλλον τ ου σπιτιού της που θέλουμε να μεγαλώνει με αγάπη!! Είδαμε το CD και συγκινηθήκαμε..κάνατε υπέροχα πράγματα που εμείς δεν γνωρίζαμε, ήταν όλα τους ευτυχισμένα!  

Είσαι αξιέπαινη γι’ αυτό που κάνεις, γιατί είναι λειτούργημα απέναντι στα παιδιά μας και σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να συνεχίσεις έτσι σ’ όλη την πορεία της ζωής σου!!

Leave Your Reply